Leer gedecentraliseerde technologieën implementeren in Amsterdam

Tijdens deze training verdiep je je in de verschillende decentrale technologieën en hoe deze technologieën te implementeren zijn binnen jouw project of bedrijf. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kijken we naar de mogelijkheden om in netwerken van organisaties aan de slag te gaan met deze technologieën.

 

Blockchain, Self Sovereign Identity, Federated Learning. Allemaal concepten die gebruikmaken van technologieën voor decentraal werken. Een blockchain is transparant voor iedereen en kent geen duidelijke eigenaar. Iedereen vindt het een goed idee wanneer individuen de controle hebben over hun eigen data, maar hoe implementeer je een nieuwe toepassing? Hoe zit het dan precies met eigenaarschap van data in een decentraal netwerk? Wet- en regelgeving zoals de AVG zijn gewoon van kracht. En kun je helemaal zonder een vorm van bestuur samenwerken? Wie betaalt eigenlijk voor het inrichten en beheren van het netwerk?

Gedecentraliseerde technologieën implementeren

5 november
Door Olivier Rikken
Amsterdam
Kosten: € 899,-

  • Geschikt voor beginners
  • 1-op-1 begeleiding
  • Gegarandeerd resultaat

Geschikt voor beginners
1-op-1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

  • Ron Jones
  • Denver Properties
  • Invertica

Inschrijven

We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

Doelgroep

De training “Blockchain Basics” is geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen over de werking van blockchain technologie, de kansen en de risico’s. Voor het volgen van de training is geen diepgaande IT kennis vereist.

Inhoud

Ledger Leopard heeft een dagtraining ontwikkeld waarin je een verdiepingsslag kunt krijgen over het implementeren van decentrale technologieën in jouw organisatie. Als grootste blockchain-implementatiepartner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktische toepassingsvoorbeelden welke in de loop der jaren al live zijn gegaan! Tijdens de training “Gedecentraliseerde technologieën implementeren” bespreken we:

4

  • De mogelijkheden om in netwerken van organisaties aan de slag te gaan met deze technologieën.

  • De organisatorische, juridische, financiële en procesmatige aspecten van projecten met decentrale technologieën.

  • De handvatten en hoe je deze decentrale technologieën op solide wijze kunt inzetten.

Na deze training heb je meer inzicht in de uitdagingen die complexe decentrale technologieën bieden en ben je in het bezit van het juiste gereedschap om dit op te pakken.

Schrijf je nu in

Over de trainer

Wouter Franke

       Wouter Franke

       COO, Ledger Leopard

Wouter Franke zal de training “Gedecentraliseerde technologieën implementeren” verzorgen. Hieronder stellen wij hem graag even voor. Wouter is werkzaam als adviseur op het gebied van informatievoorziening en gebruik van data in netwerken. Zo heeft hij onder andere uitgebreide ervaring met implementaties van programma’s binnen het netwerk van de Nederlandse zorg. Dit doet hij met een achtergrond in Informatica aan de Universiteit van Utrecht gecombineerd met een studie organisatie- en veranderkunde aan het SIOO. Zijn streven is om processen efficiënter te maken en data beter beschikbaar te krijgen in en rond netwerken en deze op een verantwoorde wijze te kunnen gebruiken. Wouter is betrokken bij verschillende programma’s waarin innovatieve technische concepten in netwerken geïmplementeerd worden. Daarnaast is hij in de afgelopen jaren bij onderzoeken betrokken geweest op het gebied van onder andere blockchain, federated learning en homomorfe encryptie. Vaak gaat het dan om onderzoeken naar de randvoorwaarden om dergelijke technologieën goed toe te passen; wat betekent het voor de organisatie, hoe zit het juridisch in elkaar, hoe kunnen we omgaan met de verantwoordelijkheden. Het combineren van de mogelijkheden van nieuwe technologieën met de complexiteit van het organiseren in netwerken is wat Wouter interesseert.

Contact

Transformeer jouw bedrijf vandaag nog

We zijn gedreven om ervaringen te creëren die resultaten opleveren voor jouw bedrijf en voor je consumenten