Training voor blockchain en andere opkomende technologieën in Amsterdam

Leer in onze trainingssessies begrijpen hoe blockchain, slimme contracten en technologieën van morgen jouw bedrijf zullen beïnvloeden.

Trainingen in Amsterdam

Onze trainingssessies

Basisprincipes van Blockchain

Basisprincipes van Blockchain

2 dagen; € 1599,-

Tijdens de tweedaagse training “Basisprincipes van Blockchain” van Ledger Leopard leer je wat blockchaintechnologie precies is, hoe en waarom organisaties blockchain in de praktijk inzetten en wat deze technologie kan toevoegen aan jouw organisatie (en ketenpartners).

Slimme contracten en slimme contractprogrammering

Slimme contracten en slimme contractprogrammering

2 dagen; € 1799,-

Tijdens de training "Slimme contracten en slimme contractprogrammering" leer je wat slimme contracten (of "smartcontracts") precies zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze te implementeren zijn. Verder zul je tijdens deze training ook een kijkje nemen in het programmeren van de smart contracts en leren hoe expliciete afspraken worden vastgelegd om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Opkomende technologieën

Opkomende technologieën

1 dag; € 899,-

Tijdens de training "Opkomende technologieën" leer je welke opkomende technologieën er zijn, wat ze kunnen toevoegen en welke invloed ze kunnen hebben op jouw bedrijf.

Gedecentraliseerde technologieën implementeren

Gedecentraliseerde technologieën implementeren

1 dag; € 899,-

Tijdens deze training verdiep je je in de verschillende decentrale technologieën en hoe de technologieën te implementeren zijn binnen jouw project of bedrijf. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kijken we naar de mogelijkheden om in netwerken van organisaties aan de slag te gaan met deze technologieën.

Voordelen

Trainingen voor jou en je bedrijf

Maak gebruik van blockchain-technologie voor jouw bedrijf. Realiseer zelf de toekomst van technologie, beginnend met de trainingen aangeboden door Ledger Leopard.

Onze klanten

Anderen praten. Wij bezorgen.

Ledger Leopard is een toonaangevend en bekroond blockchainbedrijf met internationaal bereik. We leveren op maat gemaakte gedecentraliseerde applicaties en pay-per-use API-services aan zorginstellingen, overheidsinstanties, advocatenkantoren en bedrijven in meerdere sectoren. Onze langdurige en duurzame oplossing geeft je de mogelijkheid om onveranderlijke gegevens te creëren die je veilig kunt delen met al je belanghebbenden en om je klanten de kans te geven toestemming te geven voor het al dan niet gebruiken van hun gegevens.

  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo

Contact

Transformeer jouw bedrijf vandaag nog

We zijn gedreven om ervaringen te creëren die resultaten opleveren voor jouw bedrijf en voor je consumenten