Leer alles over smartcontracts in Amsterdam

Tijdens de training "Slimme contracten en slimme contractprogrammering" leer je wat smartcontracts precies zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze te implementeren zijn. Verder zul je tijdens deze training ook een kijkje nemen in het programmeren van de smartcontracts en leren hoe expliciete afspraken worden vastgelegd om bedrijfsprocessen te optimalisereen.

 

Een van de meest veelbelovende toepassingen van blockchaintechnologie is de toepassing van zogenaamde smartcontracts. Zijn smartcontracts de toekomst van de papieren contracten of is het alleen maar een code die op een blockchain staat? Wat kun je eigenlijk met deze smartcontracts? Hoe maak je ze? Op welke platformen kun je smartcontracts bouwen en bij welke juridische zaken moet je stilstaan?

Slimme contracten en slimme contractprogrammering

7 & 8 oktober
 Door Olivier Rikken
Amsterdam
Kosten: € 1799,-

  • Geschikt voor beginners
  • 1-op-1 begeleiding
  • Gegarandeerd resultaat

Geschikt voor beginners
1-op-1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

  • Ron Jones
  • Denver Properties
  • Invertica

Inschrijven

We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

Doelgroep

De training “Blockchain Basics” is geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen over de werking van blockchain technologie, de kansen en de risico’s. Voor het volgen van de training is geen diepgaande IT kennis vereist.

Inhoud

Ledger Leopard heeft een tweedaagse training ontwikkeld waarin we langs alle facetten en toepassingen van smartcontracts zullen gaan. Als grootste blockchain-implementatiepartner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktische toepassingsvoorbeelden die in de loop der jaren al live zijn gegaan!

 

Tijdens de training “Slimme contracten en slimme contractprogrammering”:

2

  • Ga je aan de slag met het uitwerken van workflows en het toepassen van uitgewerkte workflows.

  • Ga je de eerste stappen maken in het programmeren in Solidity, de meest gebruikte programmeertaal voor smartcontracts.

  • Ga je daadwerkelijk een smartcontract schrijven en bouwen en leer je hoe je geleidelijk meer complexiteit en functionaliteit kunt toevoegen aan je smartcontract, maar besteden we ook aandacht aan het veilig programmeren.

  • Zul je zelf je eigen tokens leren maken.

Als een van de grootste ontwikkelaars van blockchain- en smartcontract-oplossingen van Nederland weten we als geen ander hoe smartcontracts in theorie en in de praktijk werken. Na deze training kun je uitleggen wat de meerwaarde van smartcontracts is en kun je perfect starten met het zelf ontwikkelen van smartcontracts.

Schrijf je nu in

Over de trainer

Olivier Rikken

     Olivier Rikken

     CEO, Ledger Leopard

Olivier Rikken zal de tweedaagse training "Basisprincipes van Blockchain" te Amsterdam verzorgen. Als ingenieur in Technische Bestuurskunde is Olivier afgestudeerd aan de TU Delft, waarna hij zijn executive MBA heeft behaald aan de Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch. Zijn carrièrepad besloeg verschillende industrieën, van transport en logistiek tot en met de financiële sector. Oliviers ambitie en interesse lagen altijd in het nemen van de verantwoording voor zowel bedrijfsstrategie en procesverbetering als de IT-ontwikkeling van deze bedrijven. Olivier is sinds zes jaar actief in de blockchainwereld als expert op het gebied van blockchain, smartcontracts en governance met diepgaande kennis van de Ethereum blockchain. Hij is werkzaam als oprichter en partner bij Emergering Horizons en daarnaast CEO bij Ledger Leopard. Op dit moment promoveert hij op blockchain en DAO governance. Olivier is sterk betrokken bij de Dutch Blockchain Coalition en vertegenwoordigt Nederland in de ISO-standaardisatiegroep voor smartcontracts en blockchain-governance. Daarnaast zit hij in de Advisory Board van de Ethereum scale-up SwarmCity en adviseert hij op de achtergrond meerdere blockchain start-ups. Eveneens is Olivier hoofd research van het 2Token-project en verzorgt hij gastcolleges op verschillende universiteiten.

Contact

Transformeer jouw bedrijf vandaag nog

We zijn gedreven om ervaringen te creëren die resultaten opleveren voor jouw bedrijf en voor je consumenten