Bereid je voor op opkomende technologieën in Amsterdam

Tijdens de training "Opkomende technologieën" leer je welke opkomende technologieën er zijn, wat ze kunnen toevoegen en welke invloed ze kunnen hebben op jouw bedrijf.

 

Verder zul je tijdens deze training ook leren hoe je een kijkje in de toekomst kunt nemen, zodat jouw bedrijf is voorbereid op wat er gaat komen. Deze training is te volgen in combinatie met de training “Implementatie van decentrale technologieën in netwerken”. In alle media wordt tegenwoordig druk gesproken over een keur aan nieuwe technologieën en hoe ze onze levens de komende tijd volledig op de kop zouden kunnen zetten. Van IoT tot artificial intelligence, van blockchain tot quantum computing en van Virtual en Augmented Reality tot Digital Twins. Allemaal termen die momenteel veel gebruikt worden, maar wat behelzen ze nou echt? Wat houden deze technologieën in, wat kun je ermee en hoe gaan ze impact hebben op je zaken- en privéleven?

Opkomende technologieën

4 november
Door Olivier Rikken
Amsterdam
Kosten: € 899,-

  • Geschikt voor beginners
  • 1-op-1 begeleiding
  • Gegarandeerd resultaat

Geschikt voor beginners
1-op-1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

  • Ron Jones
  • Denver Properties
  • Invertica

Inschrijven

We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

Doelgroep

De training “Blockchain Basics” is geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen over de werking van blockchain technologie, de kansen en de risico’s. Voor het volgen van de training is geen diepgaande IT kennis vereist.

Inhoud

Ledger Leopard heeft een dagtraining ontwikkeld waarin we een verdiepingsslag geven over de nieuwste en meest besproken opkomende technologieën. Als grootste blockchain-implementatiepartner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktische toepassingsvoorbeelden die in de loop der jaren al live zijn gegaan!

 

Tijdens de training “Opkomende technologieën” bespreken we:

3

  • Wat nieuwe technologieën zoals IoT, artificial intelligence, quantum computing, Virtual- en Augmented Reality en Digital Twins zijn.

  • Wat de toepassingsmogelijkheden van deze technologieën zijn.

  • Welke impact deze technologieën kunnen hebben op jouw bedrijf.

Na deze training kun je het kaf van het koren scheiden en weet je wat de beloftes zijn van deze technologieën en wat ze daadwerkelijk op welke termijn zouden kunnen bewerkstelligen. Als bewezen voorlopers in implementaties van opkomende technologieën kunnen we je met Ledger Leopard als geen ander hierin wegwijs maken!

Schrijf je nu in

Over de trainer

Olivier Rikken

     Olivier Rikken

     CEO, Ledger Leopard

Olivier Rikken zal de tweedaagse training "Basisprincipes van Blockchain" te Amsterdam verzorgen. Als ingenieur in Technische Bestuurskunde is Olivier afgestudeerd aan de TU Delft, waarna hij zijn executive MBA heeft behaald aan de Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch. Zijn carrièrepad besloeg verschillende industrieën, van transport en logistiek tot en met de financiële sector. Oliviers ambitie en interesse lagen altijd in het nemen van de verantwoording voor zowel bedrijfsstrategie en procesverbetering als de IT-ontwikkeling van deze bedrijven. Olivier is sinds zes jaar actief in de blockchainwereld als expert op het gebied van blockchain, smartcontracts en governance met diepgaande kennis van de Ethereum blockchain. Hij is werkzaam als oprichter en partner bij Emergering Horizons en daarnaast CEO bij Ledger Leopard. Op dit moment promoveert hij op blockchain en DAO governance. Olivier is sterk betrokken bij de Dutch Blockchain Coalition en vertegenwoordigt Nederland in de ISO-standaardisatiegroep voor smartcontracts en blockchain-governance. Daarnaast zit hij in de Advisory Board van de Ethereum scale-up SwarmCity en adviseert hij op de achtergrond meerdere blockchain start-ups. Eveneens is Olivier hoofd research van het 2Token-project en verzorgt hij gastcolleges op verschillende universiteiten.

Contact

Transformeer jouw bedrijf vandaag nog

We zijn gedreven om ervaringen te creëren die resultaten opleveren voor jouw bedrijf en voor je consumenten