Training Basisprincipes van Blockchain in Amsterdam

Tijdens de tweedaagse training "Basisprincipes van Blockchain" van Ledger Leopard leer je wat blockchaintechnologie precies is, hoe en waarom organisaties blockchain in de praktijk inzetten en wat deze technologie kan toevoegen aan jouw organisatie (en ketenpartners).

 

De technologie achter Bitcoin is al een tijd veelvuldig in het nieuws. Volgens sommigen gaat het de wereld volledig op zijn kop zetten; anderen denken dat dit een hype is die weer snel over zal waaien. Tijdens deze training krijg jij duidelijkheid over de werking van de technologie, maar vooral ook over hoe deze technologie in de praktijk kan worden toegepast!

Basisprincipes van Blockchain

 9 & 10 september
 Door Olivier Rikken
 Amsterdam
 Kosten: € 1599,-

 • Omhoog lopen
 • 1-op-1 begeleiding
 • Gegarandeerd resultaat

Geschikt voor beginners
1-op-1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

Inschrijven

We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

Doelgroep

De training “Blockchain Basics” is geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen over de werking van blockchain technologie, de kansen en de risico’s. Voor het volgen van de training is geen diepgaande IT kennis vereist.

Inhoud

Ledger Leopard heeft een tweedaagse training ontwikkeld waarin we langs alle facetten en toepassingen van deze technologie zullen gaan. Als grootste blockchain implementatie partner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktijkvoorbeelden!

Tijdens deze interactieve training zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

1

 • De achtergrond en historie van blockchain.

 • Uitleg van de technologie

 • Producten en diensten rond blockchain

 • Cryptocurrencies en tokens

 • Evidence trail use cases

 • Self sovereign identity

 • Smart contracts

 • Decentralized autonomous organizations

 • Legal en governance

 • Kansen en risicos

 • en uiteraard ook heel veel live voorbeelden

Door de vele concrete oefeningen maken we het ook tastbaar! Na deze training heb jij de juiste informatie over de werking van blockchain, weet je welke impact dit kan hebben op jouw organisatie en kun je mythes en waarheid rond deze technologie perfect benoemen.

Schrijf je nu in

Over de trainer

Olivier Rikken

     Olivier Rikken

     CEO, Ledger Leopard

Olivier Rikken zal de tweedaagse training "Basisprincipes van Blockchain" te Amsterdam verzorgen. Als ingenieur in Technische Bestuurskunde is Olivier afgestudeerd aan de TU Delft, waarna hij zijn executive MBA heeft behaald aan de Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch. Zijn carrièrepad besloeg verschillende industrieën, van transport en logistiek tot en met de financiële sector. Oliviers ambitie en interesse lagen altijd in het nemen van de verantwoording voor zowel bedrijfsstrategie en procesverbetering als de IT-ontwikkeling van deze bedrijven. Olivier is sinds zes jaar actief in de blockchainwereld als expert op het gebied van blockchain, smartcontracts en governance met diepgaande kennis van de Ethereum blockchain. Hij is werkzaam als oprichter en partner bij Emergering Horizons en daarnaast CEO bij Ledger Leopard. Op dit moment promoveert hij op blockchain en DAO governance. Olivier is sterk betrokken bij de Dutch Blockchain Coalition en vertegenwoordigt Nederland in de ISO-standaardisatiegroep voor smartcontracts en blockchain-governance. Daarnaast zit hij in de Advisory Board van de Ethereum scale-up SwarmCity en adviseert hij op de achtergrond meerdere blockchain start-ups. Eveneens is Olivier hoofd research van het 2Token-project en verzorgt hij gastcolleges op verschillende universiteiten.

Contact

Transformeer jouw bedrijf vandaag nog

We zijn gedreven om ervaringen te creëren die resultaten opleveren voor jouw bedrijf en voor je consumenten